Ondernemersontbijt bij Opnieuw! in Buitenpost

2022 03-02 ondernemersontbijt opnieuw.jpg03-03-2022 10:40 03-03-2022 10:40

Winst maken, dat kan op veel manieren. Bij Opnieuw! in Buitenpost is de sociale en ecologische winst minstens zo belangrijk, zo niet belangrijker dan financiële winst. Oprichter Douwe Jan Boersma verteld enthousiast over de bedrijfsfilosofie van Opnieuw! tijdens het 19e ondernemersontbijt.

De producten van Opnieuw! zijn allemaal circulair en worden gemaakt door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zo probeert Douwe Jan Boersma invulling te geven aan het zijn van een social enterprise. Het ontstaan van Opnieuw! komt voor Douwe Jan ook voort vanuit zijn geloof. Een succesvol bedrijf draait voor hem niet alleen om financiële winst maar om betekenisvol ondernemen voor de medemens en de schepping. " Wij vragen bij sollicitaties niet om een c.v. maar om motivatie. We werken daarbij met drie pijlers; Vertrouwen, Communicatie en Positiviteit. We vragen van onze werknemers om deze waarden te onderschrijven. Zo bloeien mensen op en mogen ze zichzelf ontwikkelen binnen ons bedrijf."  

Regelmatig organiseert de ChristenUnie ondernemersontbijten in Fryslân om ontmoeting en netwerken tussen ondernemers en politiek te faciliteren. Wil jij er de volgende keer ook bij zijn? Stuur een mailtje naar christenunie@fryslan.frl!

« Terug