Wordt deze e-mail niet goed weergegeven? Klik dan hier om hem online te bekijken

Uitnodiging

Afscheid Anja Haga van Friese Staten

Woensdag 16 december  neemt Anja Haga officieel afscheid van de Friese Staten. Dat gebeurt aan het begin van de openbare vergadering van Provinciale Staten. Na het afscheid van Anja wordt Richard Klerks beëdigd als Statenlid voor de ChristenUnie. U bent van harte welkom om het afscheid van Anja en de beëdiging van Richard mee te maken. De vergadering begint om 10.00 uur in het Provinciehuis aan de Tweebaksmarkt 52 in Leeuwarden.

Anja Haga maakte vanaf 2009 deel uit van de Friese Statenfractie van de ChristenUnie. Eerst als commissielid en vanaf 2011 als fractievoorzitter. Ze ontpopte zich als een sterke volksvertegenwoordiger met grote kennis van zaken.  Ze werd daarvoor dubbel bekroond in 2015 met de prijs voor het beste Statenlid van Fryslân en de prijs voor het Statenlid met de meeste kennis van zaken.

Anja is inmiddels werkzaam in Arnhem waar ze als wethouder namens de ChristenUnie deel uitmaakt van het college van B en W. Na afloop van het afscheid van Anja Haga en de beëdiging van Richard Klerks is er kort de gelegenheid om beiden de hand te schudden. 

Wijzig e-mailadres | Afmelden van deze nieuwsbrief
footer-linksVolg ons op TwitterVolg ons op FacebookVolg ons op LinkedInfooter-rechts