Wordt deze e-mail niet goed weergegeven? Klik dan hier om hem online te bekijken

Kandidaat voorzitter CU bestuur Margot de Vries

Ledenvergadering op 13 april

Op DV woensdag 13 april 2016 houdt de Provinciale ChristenUnie Fryslân een ledenvergadering in het gebouw Trinitas, Coehoorn van Scheltingaweg 1, 8442 EZ Heerenveen. De vergadering begint om 20 uur, inloop is vanaf 19.45 uur.

Tijdens deze vergadering stelt het bestuur Margo de Vries voor als kandidaat voor het voorzitterschap. Door een aantal leden is gevraagd of Margot zich kort wil voorstellen omdat niet iedereen haar kent. Aan dat verzoek wil ze graag voldoen.

Tot 6 april kunnen nog tegenkandidaten worden voorgedragen. Ook roept het bestuur u op om andere kandidaten voor het bestuur te noemen, ter vervanging van aftredende bestuursleden. Dat kan per email op secr.pu.cu.fryslan@gmail.com

Het Provinciaal Bestuur ChristenUnie Fryslân

Even voorstellen

Als  kandidaat-voorzitter voor het Provinciaal Bestuur van de ChristenUnie stel ik me graag aan jullie voor.

Mijn naam is Margo de Vries-Boersma, ik ben 51 jaar, woonachtig in Leeuwarden, getrouwd, moeder van drie studerende dochters, en lid van de vrijgemaakte kerk te Leeuwarden. Niet in het Friese land opgegroeid, maar inmiddels wel volledig geïntegreerd, inclusief de beheersing van de Friese taal.

In het dagelijks leven ben ik arbeids- en organisatiepsycholoog. Ik heb een eigen bedrijf, Adviesbureau Koers, van waaruit ik mij bezig houd met advisering rondom studiekeuze en loopbaanvragen. Dit doe ik samen met een aantal collega-psychologen en psychologisch assistenten.

Vanuit mijn werkervaring ligt mijn kracht in het motiveren en verbinden van mensen. Ik zie het als een uitdaging om mensen in hun kracht te zetten, en van daaruit te bouwen. Daarmee is de link naar het voorzitterschap voor het Provinciaal Bestuur van de ChristenUnie gelegd: ik wil er graag aan bijdragen om de bestuurders in de provincie in staat te stellen hun werk ten behoeve van onze provincie goed kunnen uitoefenen vanuit hun bekwaamheid en overtuiging. Ook wil ik graag de verschillende leden van de Friese afdelingen waar mogelijk ondersteunen bij hun taken en werkzaamheden. En dat natuurlijk samen met de alle leden van de het Provinciaal Bestuur.

Mijn bestuurlijke ervaring heb ik opgedaan in een lokale en provinciaal bestuur van basisscholen gedurende een aantal jaren. In de daarop volgende periode heb ik voor wat betreft mijn avondbestedingen mij vooral toegelegd op mijn gezin. Nu breekt er voor mij een periode aan dat ik meer ruimte krijg om ook anderszins te besteden. Toen deze functie op mijn pad kwam, zag en zie ik dit als een waardevolle manier om mijn bijdrage aan de samenleving te leveren.

Wijzig e-mailadres | Afmelden van deze nieuwsbrief
footer-linksVolg ons op TwitterVolg ons op FacebookVolg ons op LinkedInfooter-rechts