Anja Haga 8e op Kieslijst ChristenUnie

Anja-webvrijdag 15 juni 2012 12:15

Afdeling Fryslân van de ChristenUnie is vereerd dat Statenlid Anja Haga uit Leeuwarden op de achtste plaats staat van de concept-kandidatenlijst van de ChristenUnie voor de Tweede Kamerverkiezingen van 12 september. Een commissie onder leiding van Leen van Dijke heeft de concept-lijst vandaag bekend gemaakt.

De verkiesbare plaats heeft Anja Haga verrast. “Ik voel me zeer vereerd. Ik heb er niet naar gesolliciteerd. De commissie heeft me gepolst en gunde me deze positie.’’ Op 30 juni volgt de definitieve vaststelling van de kieslijst door het congres van de ChristenUnie. “Mocht ik in de Tweede Kamer komen dan ga ik me natuurlijk met hart en ziel inzetten namens de ChristenUnie.”

Sinds een jaar is Anja Haga voorzitter van de ChristenUnie in Provinciale Staten van Fryslân. ‘’Dat doe ik met veel plezier. Vandaar dat ik ook zelf niet dacht aan een verkiesbare plaats op de landelijke lijst. Ik dacht in eerste instantie alleen aan een rol als kandidaat uit de regio. Maar als de partij dan zo’n beroep op mij doet, ben ik daar zeer vereerd mee.’’ 

Anja Haga op Omrop Fryslan

Labels

« Terug

Reacties op 'Anja Haga 8e op Kieslijst ChristenUnie'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.