Oud Statenlid Bram van der Werf overleden

woensdag 07 juli 2010 15:45

Maandag ontving onze fractie het droevige bericht dat Bram van der Werf op 67 jarige leeftijd is overleden. Bram was Statenlid in Fryslân voor het GPV en later voor de ChristenUnie van 1991 tot 2003. De fractie is Bram dankbaar voor het vele werk wat hij in die tijd heeft gedaan voor de Friese gemeenschap.

Bram had een geheel eigen stijl van politiek bedrijven die zich kenmerkte door bescheidenheid, gepaard aan een grote dossierkennis. Hij schuwde niet een afwijkend standpunt in te nemen en bleef vasthoudend ook als het ging om zaken waar anderen geen nut in zagen. Zo was hij sterk voorstander van proeven met gratis Openbaar Vervoer en ijverde hij voor een verkeersveilige Centrale As ter ontsluiting van Noordoost Fryslân.

Hoewel niet meer politiek actief bleef Bram langdurig betrokken bij de fractie als webmaster. In Bram verliest de fractie van de ChristenUnie een erelid. We zullen hem missen.

Dat hij in alles vertrouwde op zijn Heer en Heiland was duidelijk voor wie Bram kende. Hij leefde in de verwachting van de Wederkomst van Jezus Christus maar God haalde hem eerder thuis. We bidden allen die hem na staan toe dat God Zijn troostende armen om hen heen wil slaan.

 

« Terug

Archief > 2010

Geen berichten gevonden