Een interactieve campageneavond

campagne2010-2donderdag 20 mei 2010 21:30

Een grote volbeplakte blauwe bus, overdag al diverse keren rond Leeuwarden gespot, blokkeert nu de straat voor PostPlaza. Voor de ingang wapperen vrolijke blauwe vaandels. Binnen is de sfeervolle zaal in dezelfde blauwe kleuren aangekleed. Buiten schijnt de zon haar laatste stralen over de Tweebaksmarkt als woensdagavond 19 mei de campagne-avond van de CristenUnie begint. André Rouvoet staat de friese pers nog even te woord maar voegt zich daarna ook bij het gezelschap van Arie Slob, Esmé Wiegman en onze friese kandidaten Gert Schouwstra en Piet Adema.

Rob Jonkman opent de avond die natuurlijk maar één inzet kent: Stem 9 juni 2010 op de ChristenUnie! Waarom? Dat brengen de kandidaten vol enthousiasme naar voren. Bijvoorbeeld door oog voor elkaar te hebben, christelijk sociaal. Of om op een verstandige manier te bezuinigen. Er komen heel wat onderwerpen aan bod. Maar niet alleen de kandidaten zijn aan het woord er is veel live muziek en een interactieve opzet. Het aanwezige publiek krijgt de kans om te reageren op stellingen.

De avond eindigt zoals het is begonnen, vrolijk en ontspannen. Het is nog steeds een beetje licht als dezelfde blauwe bus weer de straat blokkeert en de Haagse kandidaten instappen om de rit terug naar huis te maken.

Avond gemist? Op 31 mei en 1 juni hoopt Arie Slob Fryslân nogmaals te bezoeken.

Kijk op onze site voor actuele informatie 

            

« Terug

Archief > 2010

Geen berichten gevonden