Ontbijten met ondernemers bij Friesch Dagblad

IMG_20171212_081538woensdag 13 december 2017 10:10

Fryslân kent de unieke situatie dat het nog twee regionale dagbladen telt: de Leeuwarder Courant en het Friesch Dagblad. Dat is bijzonder, zeker nu de interesse voor de papieren krant snel afneemt. Met een nieuwe hoofdredacteur aan het stuur, Hildebrand Bijleveld, wil het Friesch Dagblad nieuwe wegen inslaan vanuit een vertrouwd uitgangspunt. De ChristenUnie was bij het Friesch Dagblad te gast voor een ChristenUnie ondernemersontbijt op 12 december.

Bijleveld wil vooral een verbinder zijn en daarvoor het platform van de krant gebruiken. Bijvoorbeeld als het gaat om onderwijs en zorg. Op de website van het Friesch Dagblad moet in de toekomst niet alleen alle relevante informatie daarover staan, maar ook linken naar de organisaties, bedrijven en gespreksgroepen. Zo creëert de krant een netwerk. Als het gaat om medisch ethische onderwerpen wil het Friesch Dagblad bruggen slaan. ‘Vanuit je geloof verbinding zoeken met anderen,' zegt Bijleveld. ‘Het Friesch Dagblad faciliteert dat graag.'

Wilt u ook een keer deelnemen aan het ChristenUnie ontbijt en andere christenondernemers ontmoeten dan bent u van harte welkom op het volgende ChristenUnie ontbijt bij Van Abbema Cultuurtechniek in Idaerd op 13 maart 2018. U kunt zich aanmelden als geïnteresseerde. Dan krijgt u vooraf een mailtje met een uitnodiging. 

« Terug

Archief > 2017

december

november

oktober

september

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari